S I F E E:   SIMPLU, INTELIGENT, FUNCTIONAL, EFICIENT & ECOLOGIC

Am fondat firma SIFEE în anul 1990, într-un garaj și apoi am dus spre viitor ideile noastre și entuziasmul inițial. De-a lungul timpului am proiectat și realizat sisteme integrate (electrice, security, IT, climatizare, încălzire etc) pentru clădiri industriale și comerciale.

După anul 2008, prin SIFEE NEW ENERGY SRL am început să inițiem și dezvoltam proiecte sustenabile de energie regenerabilă în domeniul fotovoltaic, geotermal și eolian. Începând din anul 2013 suntem producători de energie verde generată de parcul nostru fotovoltaic de 2MW (pe care l-am realizat în regie proprie).

În domeniul energiei geotermale, competența si expertiza noastră constau în identificarea locațiilor cu geotermalism pozitiv, obținerea de licențe ANRM aferente, activități de explorare și evaluare a resurselor geotermale.

Adresa: Mihai Viteazu, nr. 11, 557260, Șelimbăr, Sibiu-Romania

Împreună cu parteneri dezvoltăm proiecte de utilizare economică a acestei energii prin realizarea de foraje de mare adâncime. De asemenea, un proiect eolian de mare capacitate cu turbine de ultimă generație și o plantație sustenabilă de nuci forestieri (pentru producția de lemn nobil) se află în portofoliul nostru.

Activitatea de cercetare-dezvoltare (R&D) și conducerea companiei este susținută de cei 3 senior-parteneri:


ing. Paul Pascu


ing. Gheorghe Dancu


ing. Florin Cristian